top of page

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК - 2020

Дорогі випускники та учні школи, шановні вчителі та батьки!

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Цей рік подарував нам багато несподіваних сюрпризів, але ми не зупинилися і впевнено крокували до закінчення навчального року.

Сьогодні, 29 травня, через карантинні обмеження, ми не змогли зібратися у дружньому шкільному колі на традиційний загальношкільний захід, але у мене є чудова нагода усіх вас привітати із цим радісним й водночас сумним святом. Для учнів школи, сьогоднішній онлайн-дзвінок – це старт літніх канікул. Бажаю вам добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники!

Сердечно хочу подякувати вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром! Щирі слова подяки і вам, шановні батьки випускників! Разом із своїми дітьми ви пройшли довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам та перемогам, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину, вчасно надавали поради. Тож вітаю усіх із успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Шановні випускники! Будьте завжди вільні, незалежні та впевнені в собі. Хай міцними будуть ваші крила і успішного польоту вам до здійснення мрій! Бажаю вам упевнено крокувати у доросле та щасливе життя, вдало скласти зовнішнє незалежне тестування, вступити до обраних вищих навчальних закладів, зробити свій життєвий та професійний вибір і завжди йти дорогою добра. Згадайте слова Ліни Костенко: “І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт”. Закінчення школи – це у вашому житті перший великий фініш і водночас перший великий старт. Хай щастить вам на життєвому шляху. Я вірю у вас і у ваше прекрасне майбутнє!

З повагою,

директор Дніпрянської ЗОШ Раїса ФЕДИНЯК



267 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page